Rutin
Boka, betala och avboka kommande provningar
Alla kommande provningar kommer att publiceras på vår sektions hemsida.
Notera sista datum för att betala och anmäla sig/avboka sig. Efter detta datum går det inte längre att anmäla sig, inte heller att avboka sig från provningen. Det sistnämnda innebär att du inte får tillbaks det du betalat.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Medlem
- För att du som medlem ska kunna anmäla dig till en provning, måste du vara inloggad.
- Efter inloggning klickar du på länken för aktuell provning.
- En "blankett" öppnas där du väljer det som är aktuellt.
- Om du har speciella önskemål för den middag du anmält dig till - Noterar du detta i anmärkningsfältet.
- Du betalar antingen via Swish eller bankkonto - VIKTIGT! Ange ditt avinummer som du fått i ditt bekräftelsemail.
- Om du vill avboka - logga in, gå till provningen och avboka. Detta måste göras senast sista dagen för anmälan/betalning.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Gäst
- Du anmäler dig genom att ange ditt namn, när du via Swish eller bankkonto betalar för provningen
- Betalningen ska vara på provningens totalsumma - enbart provning eller provning inkl middag
- Om du stannar på middag och har särskilda behov av kost - meddela detta vid betalningstillfället
- Om du vill avboka, måste du skicka ett mail till haparanda@munskankarna.se senast sista dag för anmälan/betalning.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bankuppgifter
Swedbank, Haparanda
Clearingsnummer: 8201-6
Konto: 974 834 321 - 8
IBAN: SE85 8000 0820 1697 4834 3218
BIC (SWIFT): SWEDSESS
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SWISH-betalning
123 544 03 18
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------