Vårens kommande aktiviteter som vi redan nu vill flagga för:
Provning vin och vegetarisk mat
Onsdag 19 mars 18:30 på Folkes i Huddinge Centrum.
Idag är intresset för, och utbudet av, vegetarisk mat större än någonsin. Men hur kombinerar man vin och vegetarisk mat på bästa sätt? Det är temat för vår provning 19:e mars. Vi berättar vad man ska tänka på när man väljer vin till vegetariska rätter, vi lämnar tips om olika rätter och kombinationer med vin, och vi serverar tre vegetariska rätter och sex passande viner.
Maten som serveras är:
- Vegetarisk gryta med spännande smaker
- Vegetarisk italiensk paj med sallad
- Sallad med raddichio, valnötter och parmesan
Vi tror att det här är något som kommer att passa även för de mest inbitna karnivorer, så varmt välkomna!
Australienprovning
Torsdag 24 april i seniorhuset i Tumba.
Provningsledare: Birger Bruce och Ola Bergsvik
(Provningen är under planering, mer info kommer)
Sommaravslutning
Grekisk mat och vin - 21 maj på Folkes i Huddinge Centrum.
(Provningen är under planering, mer info kommer)