Verksamhetsplan 2025

Verksamhetsplan 2025

Verksamhetsplan för Munskänkarna Växjö, 2025.
- Frimurarlokalen på Kungsgatan 13 B där vi också hyrt in oss i ett förråd för förvaring av
våra glas och övrig utrustning. Lokalen, som ligger mycket centralt i Växjö, har ett
välutrustat kök med storköksdiskmaskin vilket ger oss möjlighet att utnyttja våra vinglas som
det var tänkt. Vi tycker lokalen uppfyller våra krav så vi fortsätter att ha våra provningar där.
- Målet är att bjuda in intressanta föreläsare, egna eller externa, till våra middagsprovningar
och fylla upp med Tema/nyhetsprovning med egna föreläsare. Programmet för 2025 ser
preliminärt ut som följer, vi har vissa med enbart bokat datum för Tema/nyhetsprovningarna:,
höstens ordinarie provningar (middagsprovningar) sätts i vår.
 2 feb, Munskänkarnas vintävling i Växjösektionen
 8 feb, Vinmässa P-M & Vänner
 16 feb, Årsmötet, Chianti, Terreno Frédéric Hervier Logen
 26 feb, Nyhet/Tema provning Logen
 16 mars, Chianti provning med Anders Öhman
 2 april, Nyhet/Tema provning, Logen
 13 april, Middagsprovning,
 14 maj, Nyhet/Temaprovning, Logen
 18 maj, Sommarutflykt till hemligt mål
 Sommaruppehåll
 10 sep, Tema/nyhetsprovning, Logen
 Sep, Middagsprovning,
 1 okt, Tema/nyhetsprovning , Logen
 Okt, middagsprovning
 12 nov, Tema/nyhetsprovning, Logen
 Nov, Middagsprovning
 10 dec, Tema/nyhetsprovning, Logen
- Vår målsättning är att erbjuda utbildningar i den omfattning som efterfrågas av våra
medlemmar. Utbildningsgruppen hjälper till att genomföra planerade utbildningar.
- Munskänkarnas vintävling kommer att genomföras 2 februari.
- För sektionens ekonomi är målsättningen att kostnader och intäkter ska vara balanserade sett
över hela året.
För styrelsen
Joacim Egestrand